Jogi Nyilatkozat


A Bella Italia Bútorház tulajdonosa, a Dívány Investment Kft. hozzájárulása és engedélye nélkül tilos a Bella Italia Bútorház elnevezést, képét, logóját felhasználni. Az oldalon található egyes szöveges információk, képek, emblémák, design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat a Dívány Investment Kft. írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni.

A Dívány Investment Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weblapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a Dívány Investment Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weblapon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az oldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse, továbbá nem vállal felelősséget a weblapon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A Dívány Investment Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weblap használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.