Gyakran Ismételt KérdésekHol lehet megtekinteni, kipróbálni a bútorokat?

Bemutatótermünk Csepelen:

Hogyan lehet megvásárolni a bútorokat?

Bútorainkat megrendelés alapján készítjük a vásárlók által kiválasztott méretben és kárpit-kombinációval. Megrendelést személyesen bemutatótermünkben vagy webáruházunkon keresztül kezdeményezhetnek. Gyártási időnk jelenleg kb. 8-10 hét, a szállítás vagy a bútor átvétele ezt követően várható.

Van vásárolható bútor készleten?

Van néhány bútorunk, amely a budapesti bemutatótermünk outlet-részében megtekinthető és megvásárolható, ezeket kb. 2 hetes szállítással tudjuk átadni. Ezek a bútorok természetesen adott kárpittal és nem változtatható méretekben kaphatók.

Budapesti kiszállítás mennyiért vállalnak?

Budapesten belül egységesen 9.990,- Ft a szállítás. Emeleti lakás esetén további 1000 Ft/emelet felárral lehet számolni.

Vállalnak szállítást vidékre?

Az ország egész területére vállalunk szállítást, Budapest 70 km-es körzetén belül egységesen 17.990,- Ft, 71-120 km között 180,- Ft/km (oda-vissza) díjazással. (100 km-re tehát a szállítási díj 100 km * 2 * 180 Ft = 36.000,- Ft.) 120 km felett 140,-Ft/km. Az ár tartalmazza az összeszerelést. Pontos összeget megrendeléskor, pontos cím megadásakor kalkulál rendszerünk. Emeleti lakás és lift hiánya esetén további 1000 Ft/emelet felárral lehet számolni. Természetesen van lehetőség egyénileg is elszállítani az elkészült bútort gyárunkból (Csepel).

Van lehetőség részletre vásárolni?

2014 novembertől minden bútorunkhoz igényelhető áruvásárlási hitel. Az ügyintézés bemutatótermünkben történik a kért dokumentumok bemutatásával, kb. 40 perces hitelelbírálással. Hirdetményekkel, letölthető dokumentumokkal és feltételekkel kapcsolatban több információt tudhat meg áruhitel aloldalunkon! Alap esetben, áruhitel igénylése nélkül, a bútor 30%-át és esetleges felárakat kérjük el foglalóként, a fennmaradó összeget pedig a bútor átvételekor fizetik vásárlóink.

Mennyibe kerülnek a bútorok?

Webáruházunkban láthatja a hozzá tartozó árakat, illetve érdemes kínálatunkat méretekkel, árakkal, leírással együtt megtekinteni is: Bútoraink választéka

Hol tart a megrendelt bútor gyártása?

A megrendelt bútor elkészültével kapcsolatban gyártásunk ügyfélszolgálatát a +36-70 / 672-20-24 telefonszámon lehet elérni.