Adatvédelmi tájékoztató

Vevő tudomásul veszi, hogy a megrendeléshez olyan információk megadása szükséges,melyek személyes adatoknak minősülnek. Eladó mint adatkezelő, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja a felhasználó adatait kezelni és nyilvántartani, azokat harmadik fél számára nem továbbítja, kivéve ha ez a szolgáltatás teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges.

Az adatkezelés célja: megrendelés, számla kiállítása, vásárlók nyilvántartása, a megrendelések teljesítése, a vásárlás és fizetés dokumentálása, vásárlói kapcsolattartás.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt adatok köre: név, cím, telefonszám, e-mail cím, szállítási cím, számlázási név, vásárolt termékek mennyisége és vételára, aláírás.

Az érintett kérelmére az Eladó, mint adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást.

Megértettem Az Wore Hungary Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információ