Zanelli

Zanelli, kanapé, kanapék, sarokkanapék, franciaágyak, fotel, fotelek, puff, puffok, bútor, bútorok

Klasszikusan nagyvonalú kanapé modern köntösben. Nem hiába kapta kanapénk vásárlóinktól a Zanelli nevet, Geoff Zanelli olasz származású kortárs zeneszerzőnk után! Akár egy modern szimfónia, úgy díszíti ez a bútor lakásunkat, házunkat. Méreteivel tekintélyt parancsol, letisztult vonalaival gyönyörködteti a szemet, modern stílusjegyei pedig időt állóvá teszik, és így sokáig a nappali méltó dísze lehet. Hatalmas ülőfelületével biztosítja, hogy mindenkinek jusson rajta hely, mégis praktikus, hiszen egyetlen mozdulattal kétszemélyes ággyá alakítható, és ágyneműtartóval is rendelkezik.


Egyéb jellemzők:

Szivacs vastagság: 10 cm

Ülésmagasság: 39 cm

Ülésmélység: 79 cm

Támla magasság: 65 cm

Fekvőfelület hosszúság: 275-305 cm


Funkciók:

ágyazható, ágyneműtartós, szivacsos ülőfelülettel, jobbos-balos szerelhetőségű


Anyagok:

bútorlap, fenyő, fém, nagy tömörségű bútorszivacs

Szövet kiválasztása

Egyedi szövetválasztás

Bútortervező

Legyen Ön a tervező! Egyszerűen, gyorsan összeállíthatja az igényeinek megfelelő kanapéját! A méret kiválasztása funkcióval a helykihasználás maximalizásála lehetséges. A szövet anyagának és színének kombinálásával, egyedivé varázsolja a bútorát. Az extra funkció segítségével az ülőgarnitúra formája véglegesíthető (jobbos vagy balos kivitel esetén).

Bútortervező >>

Áruhitel

Kalkulátor >>

Áraink

Extra kiválasztása

Mennyiség:
Vételár: Ft
 

Megértettem Az Wore Hungary Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információ