Orseolo

Nincs annál jobb, mint egy kellemes vacsora után megpihenni egy hívogatóan kényelmes kanapén, vagy egy lebilincselő könyvvel a kezünkben behúzódni az egyik sarkába, illetve kellemesen elheveredni és beszélgetni a barátokkal. Az Orseolo sarokkanapé minden igényét kielégíti! Egyszerű, minimál stílusával, puha és nagy heverőfelületével, kényelmes karfa-megoldásával, kitűnő alapanyagaival az igazi olasz minőséget testesíti meg.


Egyéb jellemzők:

Szivacs vastagság: 15 cm

Ülésmagasság: 38 cm

Ülésmélység: 60 cm

Támla magasság: 64 cm

Fekvőfelület hosszúság: 200-230 cm


Funkciók:

szivacsos ülőfelülettel, jobbos-balos szerelhetőség

Anyagok:

bútorlap, fenyő, fém, nagy tömörségű bútorszivacs, műanyag lábak

Szövet kiválasztása

Egyedi szövetválasztás

Bútortervező

Legyen Ön a tervező! Egyszerűen, gyorsan összeállíthatja az igényeinek megfelelő kanapéját! A méret kiválasztása funkcióval a helykihasználás maximalizásála lehetséges. A szövet anyagának és színének kombinálásával, egyedivé varázsolja a bútorát. Az extra funkció segítségével az ülőgarnitúra formája véglegesíthető (jobbos vagy balos kivitel esetén).

Bútortervező >>

Áruhitel

Kalkulátor >>

Áraink

Extra kiválasztása

Mennyiség:
Vételár: Ft
 

Megértettem Az Wore Hungary Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információ