Marosini

A Marosini sarokkanapé terjedelmes méretekkel rendelkezik, így uralja a teret és biztosan megakad rajta mindenkinek a szeme. Szögletes, de ugyanakkor puha, lekerekített formák is találhatók ebben a design-ban, így férfias és nőies jegyekkel is rendelkezik. A puha ülőfelület és a párnák ellenállhatatlanul csábítanak egy kis pihenésre, olvasásra vagy nagy beszélgetésekre a barátokkal. Rengeteg színkombinációból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet!


Egyéb jellemzők:

Szivacs vastagság: 10 cm

Ülésmagasság: 40 cm

Ülésmélység: 85 cm

Támla magasság: 71 cm

Fekvőfelület hosszúság: 245-305 cm


Funkciók:

rugós ülőfelülettel, jobbos- balos szerelhetőség

Anyagok:

bútorlap, fenyő, fém, nagy tömörségű bútorszivacs, hullámrugó, króm lábak

Szövet kiválasztása

Egyedi szövetválasztás

Bútortervező

Legyen Ön a tervező! Egyszerűen, gyorsan összeállíthatja az igényeinek megfelelő kanapéját! A méret kiválasztása funkcióval a helykihasználás maximalizásála lehetséges. A szövet anyagának és színének kombinálásával, egyedivé varázsolja a bútorát. Az extra funkció segítségével az ülőgarnitúra formája véglegesíthető (jobbos vagy balos kivitel esetén).

Bútortervező >>

Áruhitel

Kalkulátor >>

Áraink

Extra kiválasztása

Mennyiség:
Vételár: Ft
 

Megértettem Az Wore Hungary Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információ