Marelli

Marelli, kanapé, kanapék, sarokkanapék, franciaágyak, fotel, fotelek, puff, puffok, bútor, bútorok Marelli, kanapé, kanapék, sarokkanapék, franciaágyak, fotel, fotelek, puff, puffok, bútor, bútorok

A Marelli kanapé 2015. évi kollekciónk egyik új, fényűzően érzéki darabja, amely a lendületes olasz stílus eleganciáját hirdeti.

Sugárzó szenvedéllyel, ugyanakkor finom visszafogottsággal ékesíti a szobát és válhat a nappali díszévé. Az L-alak mindkét elemén akár egy nagyobb társaság is helyet foglalhat. A hátpárnák emelik a bútor kényelmét, a négy fejtámla pedig impozáns jelenséggé varázsolja a Marellit.

A Marelli magán viseli a művésziesség, egyediség jeleit, miközben meleg hangulatot kölcsönöz otthonának.


Egyéb jellemzők:

Szivacs vastagság: 28 cm

Ülésmagasság: 40 cm

Ülésmélység: 84 cm

Támla magasság: 66 cm

Fekvőfelület hosszúság: 276-306 cm


Funkciók:

ággyá alakítható, ágyneműtartós, szivacsos ülőfelülettel, jobbos-balos szerelhetőségű

Anyagok:

bútorlap, fenyő, fém, nagy tömörségű bútorszivacs, fa és műanyag lábak

Szövet kiválasztása

Egyedi szövetválasztás

Bútortervező

Legyen Ön a tervező! Egyszerűen, gyorsan összeállíthatja az igényeinek megfelelő kanapéját! A méret kiválasztása funkcióval a helykihasználás maximalizásála lehetséges. A szövet anyagának és színének kombinálásával, egyedivé varázsolja a bútorát. Az extra funkció segítségével az ülőgarnitúra formája véglegesíthető (jobbos vagy balos kivitel esetén).

Bútortervező >>

Áruhitel

Kalkulátor >>

Áraink

Extra kiválasztása

Mennyiség:
Vételár: Ft
 

Megértettem Az Wore Hungary Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információ