Gradenigo

Régen a kemencében vagy a kandallóban lobogó tűz adta a családias hangulatot az estéknek, most ugyanezt a hívogató fészket a Gradenigo sarokkanapéval teremtheti meg családjának. Válasszon kedvére az extra puha tapintású, finom, ugyanakkor erős és kiváló minőséggel rendelkező kárpitunk közül és biztos lehet benne, hogy mindenki imádni fogja ezt a kanapét! Egyszerű, minimál olasz designnal készül ez a modellünk és különleges alj kiképzéssel rendelkezik, mely extra pakoló felületeket nyújt a nappalijában.


Egyéb jellemzők:

Szivacs vastagság: 10 cm

Ülésmagasság: 42 cm

Ülésmélység: 72 cm

Támla magasság: 54 cm

Fekvőfelület hosszúság: 200-260 cm


Funkciók:

rugós ülőfelülettel, jobbos-balos szerelhetőség

Anyagok:

bútorlap, fenyő, fém, nagy tömörségű bútorszivacs, hullámrugó, fa és műanyag lábak

Szövet kiválasztása

Egyedi szövetválasztás

Bútortervező

Legyen Ön a tervező! Egyszerűen, gyorsan összeállíthatja az igényeinek megfelelő kanapéját! A méret kiválasztása funkcióval a helykihasználás maximalizásála lehetséges. A szövet anyagának és színének kombinálásával, egyedivé varázsolja a bútorát. Az extra funkció segítségével az ülőgarnitúra formája véglegesíthető (jobbos vagy balos kivitel esetén).

Bútortervező >>

Áruhitel

Kalkulátor >>

Áraink

Extra kiválasztása

Mennyiség:
Vételár: Ft
 

Megértettem Az Wore Hungary Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információ